“Omenirea a inceput cu agricultura
si ar sfarsi in absenta ei.”

Topul Național al Firmelor Private din România, ediția 2023

Consiliul Național al IMM-urilor din România (CNIPMMR) organizează mâine, 1 noiembrie 2023, la Ateneul Român, începând cu ora 17.00, cea de-a 31-a ediţie a „Topului Naţional al Firmelor Private din România„. Ceremonia organizată de către CNIPMMR este considerată cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor și promovare a celor mai performante întreprinderi din România.

De-a lungul celor 30 de ediții, evenimentul „Topul Național al Firmelor Private din România” s-a bucurat de prezența a peste 17.000 de participanți și a premiat aprox. 21.000 de firme în plen și se așteaptă ca și ediția din acest an să se bucure de același interes din partea mediului de afaceri.

Ierarhizarea firmelor ce vor fi pe podiumul de la Ateneu a fost realizată pe baza următoarelor criterii: performanţă globală, productivitate, cifră de afaceri şi profit brut.

În calitate de membru al CNIPMMR, organizația LAPAR susține acest eveniment, considerând că este benefic pentru mediul de afaceri să îi cunoască și recunoască pe antreprenorii care reușesc să depășească momentele de criză, să aducă plus valoare și să fie un exemplu pentru tinerii care fac primii pași în lumea afacerilor.

Partajează articolul: