“Omenirea a inceput cu agricultura
si ar sfarsi in absenta ei.”

Legea arendei a fost votată de Parlament

Durata minimă a contractului de ARENDĂ va fi de 7 ani.

Camera Deputaților, for decizional în acest caz, a votat astăzi, 13 iunie, proiectul de lege pentru modificarea Legii 287/2009 privind Codul Civil.
Proiectul a trecut cu 140 de voturi PENTRU, 42 CONTRA și 50 de ABȚINERI.

Legea arendei a fost adoptată în ședința de astăzi a plenului Camerei Deputaților, for decizional. În forma adoptată se prevede o perioadă minimă pentru încheierea contractelor de arendă pe 7 ani. După votul de deputaților, actul normativ urmează să fie trimis Președintelui României pentru promulgare, iar apoi, la publicarea în Monitorul Oficial, legea va intra în vigoare. De precizat că perioada minimă la contractele de arendă nu are efect asupra contractelor deja existente, ci se aplică numai la contractele ce se încheie după intrarea în vigoare a noii legislații.

Organizațiile profesionale au jucat un rol deosebit in adoptarea acestei modificări la Codul Civil! Deși știam de ieri, emoțiile zilei de 13 s-au dovedit constructive!

Felicitări colegilor care au făcut posibilă această modificare. Fiecare luare de poziție individuală sau se grup, a cântărit.

Să aveți spor la muncă și ne pregătim pentru promovarea unei legi de sine stătătoare și a unui contract cadru care sa reglementeze drepturi și obligații reciproce! Organizația LAPAR

Partajează articolul: