“Omenirea a inceput cu agricultura
si ar sfarsi in absenta ei.”

AVEM NEVOIE DE AJUTORUL TĂU. ESTE GRATUIT!

Redirecționează 20% din impozitul pe profit/venit plătit deja pentru anul 2021 !

Nu te costă nimic în plus!

Ne poți ajuta să continuăm proiecte în interesul producătorilor agricoli din România! Redirecționează 20% din impozitul pe care deja l-ai plătit pentru profit/venit aferent anului 2021 SRL/PFA/II/IF/!

Știi deja că statul impozitează 16% din orice venit, așa că tu ai posibilitatea de a decide să ne sprijini GRATUIT cu 20% din această sumă pentru continuarea activității în interesul producătorilor agricoli din România.

Conform Ordinului 1679 / 2022, începând cu acest an, sponsorizările deductibile din impozitul pe profit pot fi făcute chiar și după depunerea bilanțului, într-un interval maxim de 6 luni de la termenul legal de depunere a declaraţiei anuale de impozit pe profit, respectiv de venit, după caz.

Astfel, dacă ați făcut sponsorizări deductibile în anul 2021, dar nu ați atins plafonul maxim stabilit de lege (maximum 20% din impozitul pe profit, dar nu mai mult de 0,75‰ din cifra de afaceri), aveți posibilitatea de a depune, până la 25 decembrie 2022, la ANAF declarația 177, prin care solicitați ca diferența de sponsorizare până la plafonul maxim, rămasă nealocată, să fie redirecționată către LAPAR.

Aceeași declarație poate fi depusă și de SRL/II/IF/PFA care nu au făcut deloc sponsorizări deductibile din impozitul (pe venit sau profit) aferent anului 2021.

Procedura de redirecționare este simplă.

Ce trebuie să faceți pentru a ajuta GRATUIT:

1. DESCĂRCAȚI și COMPLETAȚI acest CONTRACT DE SPONSORIZARE în două exemplare, precizând suma exactă, așa cum reiese din calculele contabile, se completează declarația 177 până la 25.12.2022, pentru aceeași sumă și se depune la ANAF. Din acel moment ANAF, are la dispoziție 45 de zile pentru a procesa și vira suma către noi.  Detalii despre modalitatea de calcul, găsiți în GHID FISCAL REDIRECTIONARE 20% IMPOZIT PE PROFIT.

2. TRIMITEȚI la sediul nostru contractul completat în două exemplare semnate și ștampilate. Îl semnăm și noi, îl ștampilăm și returnăm un exemplar firmei. Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit/venit.

De exemplu, în programul de contabilitate Saga, calculul pentru această sumă, poate fi găsit la secțiunea Operațiuni – Închidere lună – Decembrie 2021 – SUMA MAXIMĂ DEDUCTIBILĂ DIN IMPOZIT CU CHELTUIELI DE SPONSORIZARE

Ajută-ne să ne implicăm pentru interesul producătorilor agricoli din România!

Partajează articolul: