“Omenirea a inceput cu agricultura
si ar sfarsi in absenta ei.”

În luna mai vă așteptăm la Agri-Planta-RomAgroTec, locul de întâlnire al profesioniștilor din agricultură

Agri-Planta este unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul agricol din România și atrage anual mii de participanți din toată țara și din străinătate.

Din pasiune pentru agricultură” este motto-ul sub care Agriplanta-Romagrotec reunește cu succes tot ce este mai important în agricultura românească începând cu primăvara lui 2011.

Evenimentul, ajuns în acest an la cea de-a 12-a ediție, este organizat de către compania Agriplanta-Romagrotec și oferă oportunitatea producătorilor agricoli de a se întâlni cu furnizorii de tehnologie și echipamente agricole de ultimă generație, precum și cu experți din domeniul agricol care pot oferi soluții și consultanță în ceea ce privește creșterea productivității și eficienței culturilor agricole.

Târgul Agriplanta 2023 va cuprinde o gamă largă de echipamente și tehnologii agricole, inclusiv tractoare, combine, semănători, erbicide și multe altele. De asemenea, va fi prezentată o varietate de semințe și fertilizatori inovatori, precum și soluții de irigare și îngrijire a plantelor.

În plus, evenimentul va oferi și o serie de conferințe și seminarii cu tema agricolă, la care vor fi invitați experți din domeniu și reprezentanți ai autorităților locale și naționale. Aceste prezentări vor fi o oportunitate pentru producătorii agricoli să învețe mai multe despre cele mai recente tendințe și inovații din domeniu și să discute despre problemele și provocările actuale ale agriculturii.

Un alt aspect important al expoziției Agriplanta este faptul că oferă oportunitatea pentru producătorii agricoli de a întâlni și de a discuta cu alți colegi din domeniu, ceea ce poate duce la stabilirea unor noi relații de afaceri și colaborări, dar și posibilitatea de a constitui o comunitate unita și solidara, astfel că liderii zonali și conducerea LAPAR va fi prezentă la eveniment.

În concluzie, potrivit organizatorilor, Agriplanta 2023 va fi un eveniment important pentru toți producătorii agricoli din România și din străinătate, oferind o gamă largă de echipamente și tehnologii agricole, semințe și fertilizatori inovatori, precum și conferințe și seminarii cu tema agricolă. Cu siguranță, va fi o oportunitate excelentă pentru producătorii agricoli de a se informa, de a cunoaște și de a explora cele mai recente tendințe și inovații din domeniu, precum și de a stabili noi relații de afaceri și colaborări cu alți colegi din domeniu.

Partajează articolul: