“Omenirea a inceput cu agricultura
si ar sfarsi in absenta ei.”

LAPAR se alătură celor ce susțin inovația în agricultură

Sala de Conferințe a Grand Hotel Bucharest va găzdui marți, 28 martie 2023, începând cu ora 9,30, lucrările Conferinței „New Agro”, un eveniment marca #BIZ.

Inovația este mai importantă decât oricând în agricultura modernă și reprezintă pilonul de bază pentru agricultura viitorului. Industria alimentară și producătorii în ansamblu se confruntă cu provocări uriașe, de la creșterea costurilor cu aprovizionarea, lipsa forței de muncă și schimbarea preferințelor consumatorilor pentru transparență și durabilitate. De aceea, Organizația LAPAR promovează și susține în mod deschis evenimente precum conferința „New Agro” și mulțumește organizatorilor pentru invitația de a fi prezenți și de a ne face auzită vocea, prin prezentarea susținută de către doamna Secretar General al LAPAR, Liliana Piron, alături de ceilalți cunoscuți speakeri și specialiști din domeniu.


New Agro înseamnă automatizare și practici moderne, inclusiv actualizări privind politica agricolă. Evenimentul va reuni antreprenori și experți în agricultură cu scopul de a împărtăși și globaliza cunoștințele despre tendințele și evoluțiile recente și tehnicile inovatoare pe diverse teme precum Biotehnologia Agricolă, Agricultura Organică, Inginerie Agricolă și Inovații, Agronomie și Științe ale Culturilor, Agricultură și Securitate Alimentară, Agricultură Climatică Inteligentă, Agricultură Digitală,  Agricultură durabilă, Agricultura viitorului.

AUDIENȚĂ

Evenimentul se adresează consultanților și specialiștilor în agrobusiness, antreprenorilor, fermierilor și inovatorilor. Prin această conferință, oamenii își pot împărtăși opiniile și ideile și își pot îmbunătăți cunoștințele despre tehnicile avansate pentru a crește productivitatea in diverse ramuri Agricole.

Agricultura a fost și rămâne o componentă esențială pentru economia românească, iar dezvoltarea sa sustenabilă reprezintă cu certitudine un obiectiv prioritar pentru toți cei implicați, indiferent că vorbim de guvernanți sau fermieri/producători

Specialiști de top, investitori, inovatori și experți din industria agricolă te așteaptă să participi la o experiență de învățare completată cu sesiuni de întrebări și răspunsuri și networking.

Pentru mai multe informații și înscrieri vă recomandăm să consultați site-ul evenimentului: https://www.newagro.ro

Partajează articolul: